Πολιτική Απορρήτου

Τελευταία ενημέρωση: 31 Δεκεμβρίου 2023

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το απόρρητό σας είναι σημαντικό για εμάς. Παρακαλούμε αφιερώστε ένα λεπτό για να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου μας

Είναι σημαντικό να διαβάσετε την παρούσα πολιτική απορρήτου, μαζί με οποιεσδήποτε άλλες ειδοποιήσεις απορρήτου που ενδέχεται να σας παρουσιάζουμε κατά καιρούς, ώστε να έχετε πλήρη επίγνωση του πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Αυτός ο ιστότοπος δεν προορίζεται για παιδιά και δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας δεδομένα που αφορούν παιδιά.

Τύποι προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε

Ως δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή προσωπικές πληροφορίες νοούνται οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με ένα άτομο, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίηση του εν λόγω ατόμου. Δεν περιλαμβάνουν δεδομένα στα οποία έχει αφαιρεθεί η ταυτότητα (ανώνυμα δεδομένα).

Συλλέγουμε διάφορα προσωπικά δεδομένα σχετικά με τους επισκέπτες μας, τους πελάτες μας και τους επισκέπτες του ιστότοπού μας.

Συλλέγουμε διάφορες προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες μας, τους πελάτες μας και τους επισκέπτες του ιστότοπού μας.

Αυτά τα προσωπικά δεδομένα εμπίπτουν στις εξής κατηγορίες:

Εάν αλληλεπιδράτε μαζί μας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Τα δεδομένα επικοινωνίας περιλαμβάνουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Τα Δεδομένα Προφίλ περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, τις αγορές ή τις παραγγελίες που πραγματοποιήσατε, τα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις σας, τα σχόλια και τις απαντήσεις σε έρευνες, καθώς και οποιαδήποτε δεδομένα που έχουμε προσθέσει (για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας αναλυτικά στοιχεία και προφίλ).
Τα τεχνικά δεδομένα περιλαμβάνουν τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), τα δεδομένα σύνδεσής σας, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τη ρύθμιση της ζώνης ώρας και την τοποθεσία, τους τύπους και τις εκδόσεις των πρόσθετων προγραμμάτων περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα και την πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.
Τα δεδομένα χρήσης περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας.
Τα Δεδομένα παρακολούθησης περιλαμβάνουν πληροφορίες που εμείς ή άλλοι συλλέγουμε σχετικά με εσάς από cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης, όπως web beacons, pixels και αναγνωριστικά κινητών τηλεφώνων.
Τα Δεδομένα μάρκετινγκ και επικοινωνίας περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη λήψη άμεσου μάρκετινγκ από εμάς και τα τρίτα μέρη μας και τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας.
Συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε επίσης συγκεντρωτικά δεδομένα, όπως στατιστικά ή δημογραφικά δεδομένα, για οποιονδήποτε σκοπό. Τα συγκεντρωτικά δεδομένα μπορεί να προέρχονται από τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά δεν θεωρούνται προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τον νόμο, καθώς τα δεδομένα αυτά δεν αποκαλύπτουν άμεσα ή έμμεσα την ταυτότητά σας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να συγκεντρώσουμε τα Δεδομένα Χρήσης σας για να υπολογίσουμε το ποσοστό των χρηστών που έχουν πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη λειτουργία του ιστότοπου. Ωστόσο, εάν συνδυάσουμε ή συνδέσουμε τα συγκεντρωτικά δεδομένα με τα προσωπικά σας δεδομένα έτσι ώστε να μπορούν να σας προσδιορίσουν άμεσα ή έμμεσα, αντιμετωπίζουμε τα συνδυασμένα δεδομένα ως δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την παρούσα πολιτική απορρήτου.

Συνήθως δεν συλλέγουμε Ειδικές Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων για εσάς (αυτό περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με τη φυλή ή την εθνικότητα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τα πολιτικά φρονήματα, τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, πληροφορίες σχετικά με την υγεία σας και γενετικά και βιομετρικά δεδομένα) ούτε συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με ποινικές καταδίκες και αδικήματα.

 

Πώς συλλέγουμε δεδομένα

Μπορεί να συλλέγουμε ή να λαμβάνουμε δεδομένα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Μπορείτε να μας δώσετε δεδομένα αυτοπροσώπως όταν είστε φιλοξενούμενος στο κατάλυμά μας, για παράδειγμα όταν:

κάνετε check-in και check-out,
κάνετε χρήση του καταλύματος, των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών μας,
κάνετε χρήση των υπηρεσιών θυρωρείου μας,
παρακολουθείτε τις εκδηλώσεις μας,
συμμετέχετε σε διαγωνισμό, προωθητική ενέργεια ή έρευνα,
να συμπληρώσετε μια κάρτα με στοιχεία επικοινωνίας- και/ή
να μας δώσετε την επαγγελματική σας κάρτα.
Μπορεί να μας δώσετε δεδομένα εξ αποστάσεως όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας μέσω αυτού του ιστότοπου, μέσω ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω συνομιλίας ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης, για παράδειγμα όταν:

εγγραφείτε για να λάβετε το ενημερωτικό μας δελτίο ή άλλο άμεσο μάρκετινγκ,
κάνετε ερωτήσεις ή ζητάτε πληροφορίες ή αλληλογραφείτε μαζί μας γενικά,
δημιουργείτε λογαριασμό στον ιστότοπό μας,
κάνετε κράτηση για διαμονή, φιλοξενία, θεραπείες σπα ή υπηρεσίες,
επικοινωνείτε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,
να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό, προωθητική ενέργεια ή έρευνα,
να αφήσετε σχόλια ή κριτικές- και/ή

Ενδέχεται να λάβουμε ορισμένα δεδομένα αυτόματα, για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να συλλέξουμε δεδομένα σχετικά με τον εξοπλισμό σας, την περιήγησή σας ή τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο. Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε δεδομένα όταν κάνετε κλικ σε μία από τις διαφημίσεις μας (συμπεριλαμβανομένων αυτών που βλέπετε σε ιστότοπους τρίτων ή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης). Τα συστήματα που χρησιμοποιούμε για τη διαχείριση των επισκεπτών ενδέχεται επίσης να συλλέγουν δεδομένα αυτόματα για να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός προφίλ επισκέπτη, το οποίο με τη σειρά του μας δίνει μια καλύτερη κατανόηση για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας μαζί μας.

Ενδέχεται να λάβουμε ορισμένα δεδομένα από τρίτους ως μέρος της διαδικασίας κράτησης για τη διαμονή μας, τη φιλοξενία ή τις υπηρεσίες στο κατάλυμά μας. Για παράδειγμα, όταν:
χρησιμοποιείτε υπηρεσίες κρατήσεων τρίτων για διαμονή, φιλοξενία ή άλλες υπηρεσίες ή/και
είστε φιλοξενούμενοι μας ως μέρος μιας ομαδικής ή εταιρικής κράτησης.
Ενδέχεται να λαμβάνουμε δεδομένα σχετικά με εσάς από διάφορους άλλους τύπους τρίτων μερών, όπως:
από τεχνολογικούς συνεργάτες που μας βοηθούν να διαχειριζόμαστε τον ιστότοπό μας και τις εγγραφές στη λίστα αλληλογραφίας,
από παρόχους υπηρεσιών πληρωμών και υπηρεσιών πρόληψης απάτης,
από παρόχους αναλύσεων, διαφημιστικά δίκτυα και παρόχους πληροφοριών αναζήτησης,
από συνεργάτες δεδομένων,
από συνεργάτες ανατροφοδότησης και αναθεώρησης,
από δημόσια διαθέσιμες πηγές,
από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι ρυθμίσεις απορρήτου έχουν οριστεί ως δημόσιες,
από τρίτους στους οποίους έχετε δώσει την άδεια να μοιραστούν τα δεδομένα σας μαζί μας- και/ή
από τρίτους που επιτρέπεται από το νόμο να μοιράζονται τα προσωπικά σας δεδομένα μαζί μας.

 

Πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με διάφορους τρόπους, όπως η παροχή και η εξατομίκευση των υπηρεσιών που ζητάτε και περιμένετε από εμάς, για να σας προσφέρουμε υψηλό επίπεδο φιλοξενίας, να διεξάγουμε απευθείας μάρκετινγκ και προωθητικές ενέργειες πωλήσεων και όπως αναφέρεται παρακάτω αναλυτικότερα. Συλλέγουμε τη συγκατάθεσή σας πριν από την επεξεργασία των δεδομένων σας, όπου αυτό απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Είμαστε υποχρεωμένοι να συλλέγουμε ορισμένα δεδομένα, όπως το όνομα, τη διεύθυνση, τα στοιχεία πληρωμής και, σε ορισμένες χώρες, τα στοιχεία ταξιδιωτικών εγγράφων, προκειμένου να επεξεργαστούμε την κράτησή σας. Η μη παροχή αυτών των πληροφοριών θα έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία μας να επεξεργαστούμε την κράτησή σας. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τον προγραμματισμό συναντήσεων και εκδηλώσεων. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για να σας παρέχουμε ή να σας προσφέρουμε ενημερωτικά δελτία, προσφορές και ειδικές προσφορές, καθώς και άλλα μηνύματα μάρκετινγκ σύμφωνα με τις προτιμήσεις επικοινωνίας που έχετε εκφράσει. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να σας παρέχουμε μηνύματα κατά τη διαμονή, ειδοποιήσεις λογαριασμού και επιβεβαιώσεις κρατήσεων και για να σας στέλνουμε μηνύματα μάρκετινγκ. Ενδέχεται να παρέχουμε αυτές τις επικοινωνίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομείου, διαδικτυακής διαφήμισης, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τηλεφώνου, μηνυμάτων κειμένου (συμπεριλαμβανομένων των SMS και MMS), ειδοποιήσεων push, μηνυμάτων εντός εφαρμογής και άλλων μέσων. Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες από την κάρτα πληρωμής σας, οι οποίες μπορούν να προστεθούν στα προσωπικά δεδομένα και να χρησιμοποιηθούν από εμάς για να αναγνωρίσουμε τον τύπο της κάρτας που διαθέτετε, την τράπεζα ή το δίκτυο της κάρτας και να σας παρουσιάσουμε ή/και να σας στείλουμε στοχευμένα μηνύματα μάρκετινγκ με βάση τον τρόπο πληρωμής σας και σύμφωνα με τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπος, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας σας ενδιαφέρουν. Ενδέχεται να συγκεντρώσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με δεδομένα από τρίτες πηγές για σκοπούς ενημέρωσης και ανάλυσης. Βασιζόμαστε επίσης σε πληροφορίες από τρίτους προκειμένου να παρέχουμε καλύτερες, πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες. Για παράδειγμα, εάν συνδέσετε τις υπηρεσίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή άλλους λογαριασμούς σας με τις υπηρεσίες μας, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να κάνουμε τις εμπειρίες σας μαζί μας πιο προσωπικές και κοινωνικές ή να τις μοιραστούμε και να τις χρησιμοποιήσουμε όπως περιγράφεται αλλού στην παρούσα Δήλωση.

Ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερες από μία νομικές βάσεις, ανάλογα με τον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε. Κάθε φορά που επεξεργαζόμαστε δεδομένα για αυτούς τους σκοπούς, θα διασφαλίζουμε ότι διατηρούμε πάντα τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σε υψηλό επίπεδο και λαμβάνουμε υπόψη αυτά τα δικαιώματα.

 

Εάν επιλέξετε να μην μας δώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα

Όταν κάνετε κράτηση μαζί μας για διαμονή, φιλοξενία ή άλλες υπηρεσίες, ενδέχεται να χρειαστεί να συλλέξουμε ορισμένα από τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει του νόμου ή βάσει των όρων μιας σύμβασης που έχουμε συνάψει μαζί σας. Αυτό σημαίνει ότι αν αποφασίσετε να μη μας δώσετε τα δεδομένα σας, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να παράσχουμε την υπηρεσία και να χρειαστεί να ακυρώσουμε την κράτησή σας ή την αγορά σας από το κατάστημα δώρων. Θα σας ενημερώσουμε αν αυτό συμβαίνει εκείνη τη στιγμή, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε τι θα θέλατε να κάνετε.

Επεξήγηση των νομικών βάσεων για τη χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν μας το επιτρέπει ο νόμος. Συνήθως, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Όταν χρειάζεται να εκτελέσουμε τη σύμβαση που πρόκειται να συνάψουμε ή έχουμε συνάψει μαζί σας. Για παράδειγμα, όταν κάνετε κράτηση σε ένα από τα καταλύματά μας, αυτό αποτελεί σύμβαση.
Όταν είναι απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (ή τα συμφέροντα τρίτου μέρους) και τα συμφέροντα και τα θεμελιώδη δικαιώματά σας δεν υπερισχύουν των εν λόγω συμφερόντων. Για παράδειγμα, όταν διενεργούμε έλεγχο απάτης στο πλαίσιο της διαδικασίας check-out ή λαμβάνουμε μέτρα για να διατηρήσουμε τον ιστότοπό μας ασφαλή.
Όταν πρέπει να συμμορφωθούμε με μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση. Για παράδειγμα, τηρώντας αρχεία των πωλήσεών μας για φορολογική συμμόρφωση.
Όταν εξετάζουμε τα νόμιμα συμφέροντα, φροντίζουμε να σκεφτόμαστε και να εξισορροπούμε τις πιθανές επιπτώσεις σε εσάς (θετικές και αρνητικές) και τα δικαιώματά σας πριν επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τα νόμιμα συμφέροντά μας. Δεν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για δραστηριότητες στις οποίες τα συμφέροντά μας υπερισχύουν του αντίκτυπου σε εσάς (εκτός εάν έχουμε τη συγκατάθεσή σας ή απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο).

Εκτός εάν είναι απαραίτητο για κάποιο λόγο που επιτρέπεται από τον GDPR, θα λαμβάνουμε πάντοτε τη ρητή συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων για τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων του. Όταν δίνεται συγκατάθεση, θα τηρείται αρχείο που θα τεκμηριώνει πώς και πότε δόθηκε η συγκατάθεση. Εάν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν λαμβάνονται απευθείας από το υποκείμενο των δεδομένων, τότε οι πληροφορίες αυτές θα παρέχονται στο υποκείμενο των δεδομένων εντός εύλογου χρονικού διαστήματος μετά τη λήψη των δεδομένων. Όταν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία απαιτούνται για την εκπλήρωση σύμβασης με το υποκείμενο των δεδομένων, δεν απαιτείται ρητή συγκατάθεση. Αυτό συμβαίνει συχνά όταν η σύμβαση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς τα εν λόγω δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, π.χ. μια κράτηση τραπεζαρίας ή δωματίου δεν μπορεί να γίνει χωρίς όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στοιχεία πιστωτικής κάρτας.

Εάν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα απαιτείται να συλλέγονται και να υποβάλλονται σε επεξεργασία για τη συμμόρφωση με το νόμο, τότε δεν απαιτείται ρητή συγκατάθεση.

Κοινή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τα τρίτα μέρη που αναφέρονται παρακάτω για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου. Ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εάν ο νόμος το επιτρέπει ή το απαιτεί με άλλο τρόπο.

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα με τις ακόλουθες κατηγορίες τρίτων μερών:

προμηθευτές και παρόχους υπηρεσιών (όπως εξωτερικοί πάροχοι υπηρεσιών για τη διοίκηση και τη διαχείριση του ξενοδοχείου (π.χ. συστήματα κρατήσεων και κρατήσεων, συστήματα διαχείρισης σχέσεων με τους πελάτες), πάροχοι υπηρεσιών τεχνολογίας και μέσων ενημέρωσης, πάροχοι υπηρεσιών επεξεργασίας πληρωμών και πρόληψης απάτης, συνεργάτες εκτέλεσης για το κατάστημα δώρων)
ελεγκτές και επαγγελματικοί σύμβουλοι όπως τραπεζίτες, δικηγόροι, λογιστές και ασφαλιστές και
κυβέρνηση, ρυθμιστικές αρχές και επιβολή του νόμου.
Απαιτούμε από όλα τα τρίτα μέρη να σέβονται την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και να τα μεταχειρίζονται σύμφωνα με το νόμο. Δεν επιτρέπουμε στους τρίτους παρόχους υπηρεσιών μας να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για δικούς τους σκοπούς και τους επιτρέπουμε να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για καθορισμένους σκοπούς και σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

 

Διαφήμιση και μάρκετινγκ

Θα μπορούσατε να δείτε τις διαφημίσεις μας σε πολλά διαφορετικά μέρη. Αν δείτε μια από τις διαφημίσεις μας σε έναν ιστότοπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να μην απευθύνεται ειδικά σε εσάς και μπορεί απλώς να βρίσκεται εκεί επειδή έχουμε υποβάλει προσφορά για τον χώρο.

Μπορείτε να επιλέξετε να επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο στον ιστότοπό μας. Ενδέχεται επίσης να είμαστε σε θέση να σας στείλουμε σχετικό άμεσο μάρκετινγκ σχετικά με τα καταλύματα, τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις μας, εκτός εάν επιλέξετε να εξαιρεθείτε όταν κάνετε κράτηση μαζί μας ή επισκέπτεστε τα καταλύματά μας.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα των δραστηριοτήτων άμεσου μάρκετινγκ που μπορεί να απευθύνονται ειδικά σε εσάς:

Το ενημερωτικό μας δελτίο μέσω email. προσκλήσεις και προωθήσεις μέσω ταχυδρομείου, για να σας ενημερώσουμε για ειδικές υπηρεσίες στα καταλύματά μας. ή/και τηλεφωνήματα, για να σας πω κάτι που μπορεί να σχετίζεται με εσάς ή την επιχείρησή σας.
Εάν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία τρίτου μέρους για να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο ή στο εστιατόριό μας, ενδέχεται να λάβουμε τις προτιμήσεις μάρκετινγκ από αυτούς. Ενδέχεται να καταγράψουμε αυτές τις προτιμήσεις, επομένως όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις υπηρεσίες, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει σωστά τις προτιμήσεις μάρκετινγκ. Καθώς δεν έχουμε κανέναν έλεγχο στις προτιμήσεις που σας παρουσιάζουν οι ιστότοποι κρατήσεων τρίτων, θα πρέπει να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου τους.

Συνεργαζόμαστε επίσης με συνεργάτες για να προσπαθήσουμε να προωθήσουμε την απήχηση των διαφημίσεών μας, χρησιμοποιώντας αναλυτικά στοιχεία και επαναστόχευση. Για να βεβαιωθούμε ότι οι διαφημίσεις που βλέπετε σε ιστότοπους και μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σχετικές, χρησιμοποιούμε δεδομένα παρακολούθησης για να δούμε τι έχετε κοιτάξει. Τα δεδομένα παρακολούθησης, και ιδιαίτερα τα cookies, μας βοηθούν να το κάνουμε αυτό, λέγοντάς μας ποιες διαφημίσεις θα είναι πιο σχετικές με εσάς και τους πιθανούς νέους επισκέπτες στον ιστότοπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα cookies που χρησιμοποιούνται για αυτόν τον σκοπό τοποθετούνται συχνά στον ιστότοπό μας από εξειδικευμένους οργανισμούς – και αυτός είναι επίσης ο λόγος που όταν βρίσκεστε στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να δείτε ξανά περιεχόμενο από τον ιστότοπό μας. Αυτό περιλαμβάνει επαναστόχευση.

Τα cookies μπορούν επίσης να μας πουν εάν έχετε δει μια συγκεκριμένη διαφήμιση και πόσο καιρό έχει περάσει από τότε που την έχετε δει. Αυτό είναι χρήσιμο γιατί σημαίνει ότι μπορούμε να ελέγξουμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεών μας και να ελέγξουμε τον αριθμό των φορών που μπορεί να εμφανίζονται στους χρήστες οι διαφημίσεις μας. Τα cookies μάς βοηθούν επίσης να καταλάβουμε εάν έχετε ανοίξει ένα email μάρκετινγκ επειδή δεν θέλουμε να σας στέλνουμε πράγματα που δεν θα βρείτε ενδιαφέροντα.

Σχεδόν όλα τα cookies που σχετίζονται με τη διαφήμιση αποτελούν μέρος διαδικτυακών διαφημιστικών δικτύων τρίτων. Δεν ελέγχουμε τα cookies που ορίζονται από διαφημιστικά δίκτυα.

 

Ασφάλεια Δεδομένων

Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer).

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο διάστημα χρειάζεται να εκπληρώσουμε τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέξαμε, συμπεριλαμβανομένης της ικανοποίησης τυχόν νομικών, λογιστικών ή αναφορικών απαιτήσεων.

Για να αποφασίσουμε για πόσο χρονικό διάστημα θα πρέπει να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε υπόψη την ποσότητα, τη φύση και την ευαισθησία των προσωπικών δεδομένων, τον πιθανό κίνδυνο βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων, τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και εάν μπορούμε να επιτύχουμε αυτούς τους σκοπούς με άλλα μέσα και τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις.

Σύμφωνα με το νόμο, πρέπει να διατηρούμε βασικές πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες και τους πελάτες μας (συμπεριλαμβανομένων των Δεδομένων Επικοινωνίας, Ταυτότητας, Οικονομικών και Συναλλαγών) για έξι χρόνια αφότου παύσουν να είναι πελάτες για φορολογικούς σκοπούς.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να αφαιρέσουμε την ταυτότητά σας από τα προσωπικά σας δεδομένα (ώστε να μην μπορεί πλέον να συσχετιστεί με εσάς) για στατιστικούς σκοπούς, οπότε ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες επ’ αόριστον χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση προς εσάς.

 

ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Υπό ορισμένες συνθήκες, έχετε δικαιώματα βάσει της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ζητήστε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα: Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς και να ελέγξετε ότι τα επεξεργαζόμαστε νόμιμα.

Αίτημα διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων: Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσετε τυχόν ελλιπή ή ανακριβή δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, αν και μπορεί να χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των νέων δεδομένων που μας παρέχετε.

Αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων: Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε προσωπικά δεδομένα όταν δεν υπάρχει καλός λόγος για να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε. Έχετε επίσης το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν έχετε ασκήσει επιτυχώς το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία, όπου ενδέχεται να έχουμε επεξεργαστεί τις πληροφορίες σας παράνομα ή όπου απαιτείται να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για συμμόρφωση με την τοπική νομοθεσία . Σημειώστε, ωστόσο, ότι ενδέχεται να μην είμαστε πάντα σε θέση να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας για διαγραφή για συγκεκριμένους νομικούς λόγους, οι οποίοι θα σας κοινοποιηθούν, εάν ισχύει, τη στιγμή της υποβολής του αιτήματός σας.

Εναντίωση στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων: Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν βασιζόμαστε σε έννομο συμφέρον (ή σε αυτά τρίτων) και υπάρχει κάτι σχετικά με την ιδιαίτερη κατάστασή σας που σας κάνει να θέλετε να αντιταχθείτε να επεξεργαστείτε σε αυτό το έδαφος καθώς πιστεύετε ότι έχει αντίκτυπο στα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες σας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να αποδείξουμε ότι έχουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους για να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας που υπερισχύουν των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας.

Ζητήστε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων: Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μας ζητήσετε να αναστείλουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στα ακόλουθα σενάρια: (α) εάν θέλετε να διαπιστώσουμε την ακρίβεια των δεδομένων· (β) όταν η χρήση των δεδομένων από εμάς είναι παράνομη αλλά δεν θέλετε να τα διαγράψουμε· (γ) όπου χρειάζεστε να διατηρούμε τα δεδομένα, ακόμη κι αν δεν τα απαιτούμε πλέον, καθώς τα χρειάζεστε για τη θεμελίωση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων· ή (δ) έχετε αντιταχθεί στη χρήση των δεδομένων σας από εμάς, αλλά πρέπει να επαληθεύσουμε εάν έχουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους για να τα χρησιμοποιήσουμε.

Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης: Ανάκληση συγκατάθεσης ανά πάσα στιγμή όταν βασιζόμαστε στη συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ωστόσο, αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα οποιασδήποτε επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε πριν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας. Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες. Θα σας ενημερώσουμε εάν αυτό συμβαίνει τη στιγμή που θα αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.

Μπορεί να χρειαστεί να ζητήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες από εσάς για να μας βοηθήσετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας για πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή για άσκηση οποιουδήποτε άλλου δικαιώματός σας). Αυτό είναι ένα μέτρο ασφαλείας για να διασφαλιστεί ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε κανέναν που δεν έχει το δικαίωμα να τα λάβει. Ενδέχεται επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας για να επιταχύνουμε την απάντησή μας.

Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα νόμιμα αιτήματα εντός ενός μηνός. Περιστασιακά, μπορεί να μας πάρει περισσότερο από ένα μήνα εάν το αίτημά σας είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή έχετε υποβάλει πολλά αιτήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε και θα σας ενημερώνουμε.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου ή θέλετε να ασκήσετε κάποιο από τα δικαιώματά σας, μη διστάσετε να μας στείλετε email στη διεύθυνση [email protected] ή να στείλετε μια επιστολή στη διεύθυνση: Samos Tropic Apartments & Rooms, Πευκάκια Ο Τ 21 0, ΤΚ 83200 Καρλόβασι Σάμου.